Fysiotherapie bij rug-, nek en schouderklachten, Utrecht

Fysiotherapie bij rug-, nek- en schouderklachten, Utrecht

Fysiotherapie voor wie?

Voor iedereen met (weleens) rugklachten en/of nek- en schouderklachten, kort, langdurig of terugkerend, die zelf wil leren wat hij kan doen. Bvb als sporten of het volgen van Pilates Past les niet prettig is of als verdieping.

Fysiotherapie inhoud

Met persoonlijk programma en individuele aandacht, ontspanningsoefeningen tips en trucs voor je dagelijks leven naar blijvend minder klachten. Docente is Fysiotherapeute Sanne.

Fysiotherapie Intake

We kijken naar jouw persoonlijke situatie en hebben aanbod in een groep (max 4) en/ of individueel. Voor een groepstraject spreekt Sanne je graag eerst, op een afspraak of telefonisch om van 2 kanten te kijken of je bij ons op de goede plek zit. Bij een groepstraject van 8 keer, mag je tijdens het fysiotherapie traject vrij meedoen in onze Pilates Past lessen.

Fysiotherapie Nieuwe groepen

Fysiotherapie Praktijken

Sanne doet waarnemingen bij particuliere praktijken in en om Utrecht als freelancer met een VAR-WUO verklaring. Mocht u daarnaast willen kennismaken met Pilates Past of dit willen aanbieden, ook dan overleggen wij graag met u. Eventueel kunnen wij uw medewerkers opleiden in onze docentenopleiding Pilates Past.

Klik op de links voor meer info of neem gerust even contact op.

Diensten Utrecht

Wij zijn er voor jou

Fysio rug-, nek-, schouders Utrecht

Fysio rug-, nek-, schouders Utrecht

Individuele en groepsbegeleiding in Utrecht bij rug-, nek- en schouderklachten. Met een persoonlijk programma en individuele aandacht naar blijvend minder klachten.

Pilates Past Utrecht

Pilates Past Utrecht

Wekelijkse Body en Mind training in Utrecht met persoonlijke aandacht en correctie. Pilates Past werkt goed bij rug-, nek- en schouderklachten en maakt je strakker, soepeler en fitter.

Docentenopleiding Pilates Utrecht

Docentenopleiding Pilates Utrecht

Erkende beroepsopleiding tot Pilates Past docent. Om elke willekeurige oefening veilig toe te passen bij groep en individu van ieder niveau. Accent op nek-, rug-. en schouderklachten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Blog Fysiotherapie en Pilates Past Utrecht

YourWayToBeFit Fysiotherapie en Pilates Past, Utrecht

Welkom op onze Blog! Binnenkort zullen onze blogs over YourWayToBeFit Fysiotherapie en Pilates Past in Utrecht hier te vinden zijn! […]

Read More

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren